Kommunlicenser

Ändrad den Ons, 21 feb. vid 2:01 E.M.

Vad är en kommunlicens?

En kommun kan köpa in licenser som alla skolor i hela kommunen delar på. Ligger er skola i en kommun som har köpt in kommunlicenser har ni tillgång till LexiaProvia utan att behöva betala för det. I vissa kommuner finns det färre licenser än elever och det kan då bli så att licenserna inte räcker till. I Portalen kan alla lärare se hur många licenser som finns i skolan. Kommunadministratören kan se hur många som finns och används inom hela kommunen. Tar licenserna slut får ni kontakta kommunadministratören och be dem tilldela fler licenser till eran skola. Vet ni ej vem detta är ni välkomna att kontakta våran kundservice via mejl; kundservice@sanoma.com