Återkoppla till elever i Kampus Digital

Ändrad den Mån, 19 feb. vid 12:57 E.M.

Som lärare kan du återkoppla till dina elever genom Resultat och uppföljning;

Du kan klicka på den uppgiftsprick du vill ge återkoppling till i din klass eller så kan du välja att trycka på elevens namn och se alla övningar de har åtkomst till. Mer om att tyda de olika färgerna på utförda övningar kan du läsa om i Rätta elever i Kampus.

Till höger om övningen ser du en tom ruta med  texten Generell återkoppling ovan. När du börjar skriva något står det ”Sparad, opublicerad”, det är för att Kampus automatiskt sparar det du skriver innan du skickar din kommentar till eleven.

Nedan ser du hur det kan se ut innan och efter det att du skriver din första kommentar till en elev.

Om du går in på övningen igen efter att ha publicerat den, kan du se din text som du tidigare publicerat. Att det står ”Inte sparad” när du är tillbaka syftar till att du inte skrivit något nytt som du vill lägga till.

OBS. All återkoppling visas enbart för den elev det gäller.