Vad är Bingel?

Ändrad den Wed, 21 Feb 2024 vid 10:36 AM

Vad är Bingel?

Bingel är ett digitalt hjälpmedel där eleven färdighetstränar på ett nytt, roligt och motiverande sätt. Programmet anpassar sig efter elevens prestation. Med sin egen avatar tränar eleven i Bingel som är direkt kopplad till läromedlet och följer bokens progression. På så sätt får eleven träna på det som ingår i Lgr 11. Som lärare har du kontroll över elevens utveckling genom lärarens sida och kan tilldela övningar utefter behov. Du spar också tid då bingel är självrättande och bidrar med extra material som kan individanpassas.

Bingel är internetbaserat vilket gör att eleven har möjlighet att bingla både i skolan och hemma från en dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

Du hittar bingel på bingel.se.