Informationshantering om elever

Ändrad den Wed, 21 Feb 2024 vid 10:40 AM

Hur länge sparas information om en elev och hur tar man bort information om en elev?

Skoladministratören/läraren är den person som kan ta bort elevens information. Eftersom alla elevkonton nollställs under sommaren sparas aldrig elevinformation längre än så. Om man flyttar upp eleverna till nästa årskurs vid skolstart börjar de om i nästa årskurs. PingPing kan alltså inte sparas i mer än ett år.

Vem ska jag som förälder vända mig till för att komma åt, ändra, rätta eller radera information om mitt barn?

Skoladministratören/läraren är den person som kan ändra, rätta och radera information om ditt barn.