Uppdrag

Ändrad den Wed, 21 Feb 2024 vid 10:41 AM

I april 2020 lanserades en ny funktion för Bingel - Uppdrag

Under en period på fem veckor kan klassen tillsammans försöka klara av uppdragen, genom att klassen löser ett visst antal Bingeluppgifter. Från och med att Uppdraget aktiveras räknas alla uppgifter som eleverna i klassen individuellt slutför, vare sig det är via ön eller genom uppgifter tilldelade av läraren, mot detta uppdrags gemensamma "pott".

Den här funktionen finns tillgänglig för alla elever i årskurs 4. Läraren kan välja att själv utlysa den i klassen som ett inslag i sin undervisning (t ex som ett gemensamt mål för hela klassen att sträva emot). Den påverkar inte lärarens planering, uppgifter eller undervisning på något vis, och kan således låtas gå i bakgrunden utan att det påverkar binglandet.

Eleverna hittar uppdragsbeskrivningen i form av ett ljudklipp genom att navigera till knappen "Till Uppdraget", till höger om "Gå till ön".