Nedladdningsbart material

Ändrad den Mån, 19 feb. vid 12:50 E.M.

Till vissa av våra titlar uppmanas du att ladda ned material, här följer några sådana scenarion samt vart du hittar det du söker.

Lärarhandledningar och ljudfiler

I dessa fall hittar du filerna precis som vilken annan produkt som helst - du tilldelas en licens du beställt, och de ligger sedan under fliken 'Produkter' i portalen.

Om du tilldelats eller tilldelat dig själv licens för nedladdningsbar licens ser du den sedan under rubriken 'Nedladdningsbart lärarmaterial'. Om du klickar där leder det dig till titelns sida. Där kan du ladda ned filer genom att klicka på en blå länk. Beroende på vilken webbläsare du använder börden sedan dyka upp i botten av fönstret - annars kan du kolla i din 'Hämtade filer'-mapp.

Fysiska titlar som hänvisar till våran hemsida för extramaterial

I vissa av våra fysiska bokserier uppmanas du att besöka våran hemsida för nedladdningsbart extramaterial. Genom att gå in på sanomautbildning.se kan du sedan söka på boktiteln i sökfältet och trycka på en produkt från den serien. Om det finns tillgängligt för den serien väljer du sedan 'Nedladdningsbart material'. Där kan du ladda ned filer genom att klicka på länkarna. Dessa filer brukar oftast vara nödvändiga bilagor, rättelser eller andra typer av facit. Beroende på vilken webbläsare du använder bör du den sedan dyka upp i botten av fönstret - annars kan du kolla i din 'Hämtade filer'-mapp.

Övningsmästaren

Vissa av våra titlars ljudfiler finns även på sidan Övningsmastaren.se, särskilt för våra språkböcker. Du kan där scrolla dig fram till den aktuella titelns omslag eller navigera med hjälp av ämnes-flikarna. Sedan klickar du på det och lyssnar eller laddar ned de ljudfiler du behöver.