Jag är licensadministratör. Hur fungerar det?

Som licensadministratör har du tillgång till samma funktioner som en lärare bara att licensen ligger i ditt namn på skolan. Alla på skolan som inte är elever kan tilldela och avtilldela sig själva licenser, tilldela och avtilldela licenser åt andra och skapa nya lärarkonton/elevkonton.

Du loggar in på vår hemsida: portal.sanomautbildning.se

Jag är lärare. Hur fungerar det?

Som lärare kan du skapa grupper/klasser och elever så att de får tillgång till de läromedel som licensadministratör har kopplat dig till. Du kan även tilldela licens till dig själv, så länge den redan finns tillgänglig i skolan och du även har ett aktivt konto.

Du loggar in på vår hemsida: portal.sanomautbildning.se

Jag är elev. Hur fungerar det?

Som elev får du antingen ett aktiveringsmejl med en länk som du kan använda för att skapa ett lösenord eller så blir du informerad av din lärare om inloggningsuppgifterna som de lagt på dig.

För att komma åt läromedlet du blivit tilldelad loggar du in på vår hemsida: portal.sanomautbildning.se