Hur kommer jag åt mina produkter?

Ändrad den Mån, 19 feb. vid 12:54 E.M.

Jag har köpt licens men kan inte hitta/komma åt materialet.

• Är du säker på att du är tilldelad materialet som lärare?

Gå till fliken "Licenser", sedan "Lärarlicenser", leta efter licensen i listan och tryck på den. Klicka sedan på "Tilldela mig licensen" om du inte står med under licensen.

• Jag kan se materialet under "Produkter" men kan inte klicka på det.

Testa att använda Chrome om du inte redan gör det. Prova att klicka på Kampus symbolen och öppna boken därifrån istället.