Tillgång och aktivering

Ändrad den Wed, 21 Feb 2024 vid 11:14 AM

Min skola och/eller klass använder inte läromedel från Sanoma Utbildning? Kan jag själv få tillgång till Bingel?

Bingel är ett komplement till våra läromedel men man kan bingla ändå (ibland hänvisar uppgifter till boken). Din skola måste vara registrerad för att elever och lärare ska kunna använda Bingel.

Vår skola har köpt Bingel, men inte fått en aktiveringskod?

Om din skola har köpt Bingel har ni fått ett mejl som beskriver hur ni får tillgång till Bingel. Om skolan inte har fått något mejl, vänligen kontakta oss via kundservice@sanoma.com
Om din skola har köpt Bingel skickar vi så snart som möjligt information om hur ni får tillgång och hur ni aktiverar er skola.