Hur och var hittar jag Lärarstöd Digital?

Ändrad den Ons, 21 feb. vid 1:07 E.M.

Har din skola köpt licens för en eller flera Lärarstöd Digital? Du hittar i så fall denna/dessa i vår Bingelplattform. Om du inte har ett konto i Bingel och inte vet vilken kollega som kan hjälpa dig, vänligen kontakta vår tekniska support på 08-587 642 30 så hjälper de dig.

Genom menyvalet "Lärarstöd" har varje lärare tillgång till alla Lärarstöd Digital som skolan köpt. Där öppnar du upp produkten. Du behöver inte installera något, det enda du behöver är en aktiv internetanslutning.

Så här kommer du igång (förutsatt att du aktiverat ditt konto i Bingelplattformen):

1. Logga in med dina inloggningsuppgifter på www.bingel.se

2. Välj menyvalet LÄRARSTÖD

3. Välj omslaget på ditt Lärarstöd Digital, t.ex. Robin 1

4. Klicka på din produkt, i detta fall Robin åk 1 Lärarstöd Digital

5. Nu är du inne i Lärarstöd Digital!